Våra tjänster

Webbutveckling

Dynamisk utveckling

Vi arbetar i nära kontakt med dig genom regelbundna avstämningar och ser till att allting blir skräddarsytt för att passa just dig och ditt företag. Kontakta oss så börjar vi!

Helhetsdesign

Vi kan ta dig till nästa nivå! Tillsammans med oss kan vi komma fram till en helhetsdesign, hitta rätt idé, koncept och tonalitet. Vårt mål är att få er att se bra ut.

Smarta lösningar

Vi erbjuder smarta lösningar som till exempel Bank ID för att slippa lösenord. Kontakta oss för mer information så berättar vi mer. Ingenting är omöjligt!

Hosting

Vi hostar din sida och ser till att den står på egna ben samtidigt som den förblir säker. Vi berättar gärna mer.

SEO & konvertering

Tillsammans med er kan vi skriva texter för att få er att synas på internet. Varje ord och html-tag är genomtänkt för er fördel! Låt oss berätta mer.

Säkerhetstänk

Sad Bear värnar om sina kunders integritet och säkerhet. Din hemsida kommer alltid vara krypterat med HTTPS/SSL-certifikat.

Videoproduktion & Fotografering

Planering

När vi utför ett samarbete ser vi alltid till att göra en plan som vi löpande återkopplar till kund. Du kommer att ha stenkoll på vad som händer under projektets gång och kan inflika när du vill.

Utrustning

Vi har egna kameror som gjort mycket fint ifrån sig men vi kan även hyra utrustning om så behövs. Allt utefter era behov och önskningar!

Pricksäkra budskap

Hur sticker man ut ur mängden och syns? Vi går igenom vad just du vill få fram med din försäljning, vad målgruppen är och ser till att rätt ögon landar på just er!

Inspelning

Vi filmar alltid efter överenskommelse och ser till att alla har roligt på sin arbetsplats! Lyft ditt sociala media med korta filmer eller visa upp produkter!

Redigering

Redan i planeringsstadiet diskuterar vi hur redigeringen kommer gå till och vad ni vill förmedla. Sad Bear kommer alltid erbjuda högkvalitativ redigering efter dina behov.

Fotografering

Behöver du foton som berättar mer om vad du gör? Våra högupplösta foton förmedlar känslor, visar upp produkter samt ger er hemsida ett nytt lyft!